O
NAMA

slavisan-ddd-logo

Naše preduzeće se uspješno bavi pružanjem DDD usluga od 2004 godine koristeći najsavremenije preparate i opremu u skladu sa najnovijim svjetskim dostignućima u ovoj oblasti. Visoke rezultate postižemo zahvaljujući obučenim i stručnim kadrovima. Naše preduzeće u svom sastavu ima dva ljekara epidemiologa, inženjera za zaštitu bilja, sanitarno ekološke inženjere i tehničare, kao i veterinarske tehničare. Svi naši zaposleni prošli su obuku i posjeduju sertifikate za rad sa biocidima. Koristimo aparate i uređaje najpoznatijih svjetskih proizvođača. Preparati koje primjenjujemo u svom radu su proizvedeni od strane najpoznatijih domaćih i svjetskih proizvođača, kao što su Bayer, Pest Experts i sl.

Svaki problem u vezi kontrole štetočina za nas je rješiv, uvijek rado prihvatamo nove izazove i svojom profesionalnošću stičemo i zadržavamo povjerenje naših klijenata.

Poštujući zahteve ISO standarda i HACCP sistema, Slavisan DDD doo nudi izradu procedura, programa i plana DDD zaštite, koji se odnose na savjete o izboru mjera preventivne zaštite od negativnih uticaja štetnih organizama i njihove pravilne primjene.

Naša upravna zgrada

Naš tim

Dušan Marković

Izvršni direktor,
Sanitarno-ekološki teh.

Goran Markovic

Tehnički direktor,
Sanitarno-ekološki teh.

Irena Markovic

Komercijalni direktor,
Sanitarno-ekološki teh.

Slavica Markovic

Knjigovodstvo

Adrijana Markovic

Sanitarno-ekološki Ing.

Dragana Sljivancanin

Ing. Poljoprivrede za zaštitu bilja I prehrambenih proizvoda

Dr. Veljko Ćejić

Dr. Spec. Epidemiologije

Dr. Ljubica Nikolic

Dr. Spec. Higijene

o-nama-slavisan
slavisan-ddd-logo

RADNO VRIJEME

Radnim danima i vikendom:
07-23h